Doula Praktijk Teddy Roorda

Doula Praktijk Teddy Roorda is gespecialiseerd in emotionele en praktische begeleiding tijdens zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Zie jij op tegen de bevalling? Ben je bang of denk je de pijn van de weeën niet aan te kunnen? Wellicht heb je de angst om niet “gehoord” te worden tijdens de bevalling. Misschien ben je alleenstaand of kan je partner niet bij de bevalling zijn. De doula is er voor jou! Ze heeft aandacht voor je angsten en wensen. Ze laat je tijdens de bevalling geen moment alleen en helpt je door de weeën heen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?  Bel me op 06-40236610 voor een kennismakingsgesprek. Sinds 1 november 2011 is Teddy ook gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC.

Marjolijn (37), alleenstaand: Ik ben heel blij dat ik een doula heb ingeschakeld en dat Teddy dit was.
Door de voorbereidende gesprekken met haar had ik geen angst meer voor de bevalling. Haar warme en deskundige betrokkenheid vond ik een prettige combinatie, ik ervoer haar echt als een steun en vraagbaak naar de bevalling toe. Tijdens de bevalling is ze er ook voor meer dan 100% voor mij geweest.

Ik woon in Culemborg en werk in de regio Utrecht (Utrechtse heuvelrug) en Gelderland (Betuwe/Rivierenland). Andere regio's zijn in overleg mogelijk.
Volg mij nu ook op Twitter: @TeddyRoorda en op Hyves

Lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula's (NBvD)
Secretaris van de Stichting Opleiding tot Doula

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nummer 30242994